About me

Hi! Ik ben Hiske. Dé Hiske achter hiskedenkthardop.nl

En ja, dat is écht een naam.

Ik heb het hart op mijn tong liggen. Als ik niet hardop zeg wat ik denk, dan zie je het wel aan mijn gezicht. Ik ben wat dat betreft net een infographic.

In de afgelopen 10 jaar heb ik mijn ge-hak-op-de-tak en flapuiterigheid aardig aan banden weten te leggen. Want ja, niet a la microseconde zeggen wat je denkt of niet vijf denkstappen overslaan wordt sociaal beter geaccepteerd. Desondanks draaien mijn gedachten en hersenkronkels nog altijd overuren. Vandaar dit blog. Wat je hier vindt zijn mijn ongefilterde brainfarts, gedachten en overpeinzingen. Over heel normale dingen, waar jij je ook in herkent.

Want naast mijn flapuiterigheid en hak-op-de-tak-skills ben ik heel gewoon. Ik eet wel eens een beschuitje kaas, ik heb hoogtevrees en ik kijk elk jaar naar de All you need is love kerstspecial, wat geheid dweilen met de traankraan open is.

Verder weet ik veel dingen die ‘gewoon’ zijn niet. Zo kwam ik er laatst op de harde manier achter waar Drenthe ligt (3u treinen) en ik heb geen flauw idee in welk jaar Willem van Oranje, eh… dingen heeft gedaan. Gelukkig bestaat er Google, en ik ben knettersnel in het vinden wat ik wil weten.

Dus dat ben ik. Een 30 jarige import Rotterdammer, die dit blog gebruikt om hardop te denken. Wil je weten hoe dat er uit ziet? Pak een kop thee, en lees mee.

Heb je niet zo’n behoefte aan mijn gedachtespinsels en wil je wat serieuzers lezen? Lees dan mijn blogs over zelfontwikkeling bij Urban Chicks of mijn blogs over User Experience (UX).
(Als je niet precies weet wat UX is, raad ik je aan hier te beginnen.)

Fotocredits: Lisanne Koopmans