DE BADMAT

Badmatten zijn the bomb. Je kunt hier super efficiënt je voeten mee afdrogen zonder je handdoek te gebruiken. Er zijn mensen die hun voeten afdrogen met hun douche handdoek, maar ik vind dat geen hygiënisch idee. Althans, niet als je met deze handdoek morgen weer je gezicht afdroogt. I know, I know. Je bent schoon, theoretisch, want je hebt nét gedoucht. Maar toch, het idee.

Badmatten zijn hét antwoord. Je gaat er op staan na het douchen, en per direct zijn je voeten droog. Geen gestuntel op 1 been, gewoon stabiel en simpel. Nou zijn er wel een paar regels aan badmatten verbonden. Zo zijn ze in openbare ruimtes in de regel extreem goor, en moet je er van weg blijven. Thuis moet je ze regelmatig vervangen of wassen om te zorgen dat ze deze status niet krijgen.
Ook zijn er materiaaleigenschappen die een goede van een slechte badmat onderscheiden. Zo heb je super cute fluffy IKEA badmatten bijvoorbeeld. Die zien er echt uit om te knuffelen. Je zou er wel op willen wonen. Heerlijk dus voor je poezelvoetjes zou je denken, maar trap er niet in! Want die knuffelzachte badmatten gedragen zich als hoogpolig tapijt. Ze nemen geen vocht op, maar trekken wel stof en troep aan. Met als gevolg dat je natte voeten na het douchen lekker alle pluisjes, stofjes en haren uit de badmat meenemen. Brr.. Ik denk dat er geen erger gevoel is dan haren aan je natte, nét schone voeten.Niet doen dus. Neem een saaie, niet perfect zachte badmat, die je gemakkelijk kunt wassen. Echt waar, gouden tip. You’ll thank me later.

2 gedachten over “DE BADMAT

  1. Geweldig! Ik herinner me nog de eerste keer dat ik jou kamer zag, wat lag er naast je bed: een badmat. Niet veel later had ik er ook een. Naast m’n bed. Als je in de winter smorgens eruit komt kunnen je voeten zich tenminste voorbereiden op die koude vloer 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *